Herhaalmedicatie aanvragen

U kunt op de volgende manieren uw herhaalmedicatie aanvragen:

  1. Online via het patientenprotaal en via de prakktijkapp: 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt u online uw herhaalmedicatie bestellen via een eigen account en een veilige verbinding. Voor meer informatie kijk onder 'Patientenportaal' en 'Recepten aanvragen'
  2. Telefonisch via de herhaalreceptenlijn: 24 uur per dag, 7 dagen per week via ons telefoonnummer 030 - 2284904, keuze 2. U kunt uw herhaalrecepten inspreken. Hiervoor moet u de volgende gegevens inspreken: uw naam en geboortedatum, de namen van de medicijnen die u wilt bestellen, de sterkte, de dosering en het aantal tabletten en of u het gaat halen bij uw apotheek of dat de apotheek het moet bezorgen.
  3. Telefonisch via de praktijkassistente: op werkdagen tussen 8.00 - 17.00 uur kunt u de medicijnen die u nodig heeft doorbellen aan de praktijkassistente.
  4. Via de receptenbrievenbus op de praktijk: U kunt uw medicijnen eventueel ook bestellen door een lijstje met herhaal medicatie  en u naam,  of lege verpakkingen te deponeren in de  medicijnbrievenbus in de hal van de praktijk (tussen apotheek en praktijk op de rechterwand)  op werkdagen tussen 8.00 - 17.00 uur. 

U kunt na het doorgeven van uw herhaalrecept twee werkdagen later het recept bij uw apotheek afhalen.