Praktijkondersteuning

Praktijkverpleegkundigen/POH-somatiek:

Binnen de huisartsenpraktijk zijn twee praktijkverpleegkundigen/praktijkondersteuners (POH) werkzaam:  Ingrid Eisenburger, Marlies Osinga en Grietje Rutgers. Grietje is momenteel afwezig ivm ziekte. 

Hun werkzaamheden bestaan o.a. uit spreekuren voor patiënten met een chronische ziekte zoals Diabetes Mellitus type II, Astma en COPD, Hart- en vaatziekten en patiënten met een verhoogd risico voor hart- en vaatziekten (o.a. hoog cholesterol, hoge bloeddruk). Ook ouderenzorg behoort tot de werkzaamheden van de POH-S.

U kunt doorverwezen worden naar de praktijkondersteuners door de huisarts.

Telefonische bereikbaarheid: 030 - 2284904

  • verzetten van reeds gemaakte afspraken
  • maken van een eerste afspraak bij de praktijkverpleegkundige
  • maken van een terugbelafspraak

 

Praktijkondersteuner-GGZ (Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg):

Binnen de huisartsenpraktijk is ook een POH-GGZ: Mw M. Steerenberg, psycholoog en POH GGZ                                                                                                                    Mw I. Falger, psycholoog en POH GGZ

Hun werkzaamheden bestaan uit het onderzoeken en begeleiden van patienten met psycho-sociale klachten. Dit kunnen problemen zijn op het gebied van stemming, angst en paniek, eenzaamheid, hyperactiviteit, seksualiteit, somberheid, slapeloosheid, spanning, stress, levensfaseproblematiek en zingeving.

De huisarts kan u doorverwijzen naar de POH - GGZ

Bereikbaarheid: 030 - 2284904