Inloopspreekuur Gezondheidsplein MediBilt

Gezamenlijk inloopspreekuur huisartsen De Bilt en Bilthoven

Heeft u wel eens een korte vraag of kleine klacht, en wilt u het liefst snel een huisarts zien? Vanaf 24 februari 2014  kan dat tussen 7.00 en 8.00 uur op het inloopspreekuur. De huisartsen uit De Bilt en Bilthoven hebben samen besloten voor alle inwoners van De Bilt en Bilthoven een gezamenlijk inloopspreekuur op te zetten in het centraal gelegen Gezondheidsplein MediBilt. Dit inloopspreekuur is een aanvulling op de huidige spreekuren in de praktijken en uniek in Nederland.

Dagelijks inloopspreekuur

De huisartsen bemannen om beurten het inloopspreekuur. Inwoners kunnen elke werkdag zonder afspraak terecht, 's morgens van 7.00 tot 8.00 uur. Het spreekuur is bedoeld voor eenvoudige, korte vragen of klachten.

Korte vraag? Dat kan

Per consult wordt één vraag of klacht besproken. Blijkt de vraag of het probleem toch meer tijd te vergen dan in eerste instantie gedacht, dan wordt er voorgesteld om alsnog een afspraak bij de eigen huiarts te maken. Bezoekers worden op volgorde van binnenkomst geholpen. Bij drukte kan er dus een wachttijd zijn.

De juiste informatie

De huisarts op het inloopspreekuur kan in het digitale patiëntendossier van de eigen huisarts zoeken naar informatie die hij nodig heeft om een goed advies te kunnen geven. Ook zal hij het consult daarin noteren zodat de eigen huisarts altijd op de hoogte is. Als u geen gebruik maakt van het inloopspreekuur dan is er geen inzage in uw dossier. U heeft overigens altijd de mogelijkheid om uw eigen dossier af te schermen voor waarneming, dit regelt u bij uw eigen huisarts.

 

U kunt elke werkdag terecht op het inloopspreekuur in de ochtend tussen

7.00 en 8.00 uur.

Ons adres hiervoor:

GEZONDHEIDSPLEIN MEDIBILT

NEPTUNUSLAAN 3 (vlak naast de Lidl)

BILTHOVEN

Het inloopspreekuur wordt mede mogelijk gemaakt door Saltro en uw huisarts.